Tjänster

Myrans redaktion är ett enmansföretag, en enskild firma (med f-skatt) där jag arbetar flitig som en myra med det jag brinner för. Att jag ska vara engagerad i mina uppdrag är lika viktigt för att jag ska må bra som att du som kund ska bli nöjd.

Har du en idé om vad jag kan hjälpa dig med. Hör av dig!

Fotografi

Jag fotograferar gärna människor. Men även natur, djur och byggnader som ödehus och dockskåp. Bröllop och porträtt är min specialitet. Jag tror på en nära dialog mellan fotograf och modell. Att fota handlar om att fånga en känsla och försöka förmedla den. Mina olika arbetsmetoder hjälper till att locka fram det jag vill uppnå.

Portfolio - Ett urval

Föreläsningar

Jag har arbetat som fotolärare på Folkuniversitetet och tycker det är väldigt givande att både hålla i längre kurser men också i korta workshops och inspirationsföreläsningar.

Jag har kommit två i Stockholm Fotomaraton 2015 och på delad 4-10 plats 2016.

Text och form

Att formge är som att fotografera. Du vill förmedla något. Genom att låta bild, färg, form och text samverka kan du påverka mottagarens intryck. Jag har formgett allt från affischer och utskick via tidningar och foldrar till fotoböcker och cd-skivor.  På samma sätt är texten ytterligare ett sätt att förmedla det du vill ha fram, det är till och med själva grunden. Självklart kan jag bidra med att skriva texten också.